Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Trifle

Trifle

Trifle product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pakje aardbeienjelly
  • 1/2 cake, in dunne plakjes
  • 250 g aardbeien, schoongemaakt en in plakjes
  • 2 sinaasappels geschild en in stukjes
  • 1 rijpe banaan in plakjes
  • 1 pakje vanille kloppudding
  • 500 ml melk (Melkan)
  • 150 g pitloze druiven, gehalveerd
  • hoge glazen schaal
Bereiden
Maak de aardbeienjelly volgens de aanwijzingen op de verpakking met een halve liter water. Bedek de bodem van de schaal met de helft van de cake. Verdeel hierover een laag aardbeienplakjes. Giet de jelly erop en schud even met de schaal zodat het zich goed verdeelt. Zet de schaal afgedekt minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven. Bedek de jelly met de rest van de cake. Verdeel hierover de sinaasappel- en banaanstukjes. Klop het vanillepuddingpoeder met de melk een minuut stevig door en verdeel dit over het fruit. Laat afgedekt opstijven in de koelkast. Bedek de pudding met de druiven.+ ca. 60 minuten koelen

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
60 g
vet
18 g
Kcal
455