1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tuinkruidenburgers

Tuinkruidenburgers

Tuinkruidenburgers product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g rundergehakt
  • zout en versgemalen peper
  • 6 eetl. gehakte verse tuinkruiden (peterselie, bieslook, basilicum, tijm)
  • 1 eidooier
  • 2 eetl. olijfolie
  • 150 ml mayonaise
  • 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn
  • 1 eetl. mosterd
  • 1 eetl. citroensap
Bereiden
Meng het gehakt met zout, peper, tuinkruiden en eidooier. Vorm er 4 burgers van. Verhit een grillpan. Bestrijk de burgers met olijfolie en gril ze 4-6 minuten per kant. Meng intussen de mayo-naise met rozemarijn, mosterd en citroensap. Serveer deze rozemarijnmayonaise bij de burgers. Lekker met stokbrood en sla.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 585
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie