In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tuinkruidenpesto

Tuinkruidenpesto

Tuinkruidenpesto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 6 fijngehakte salieblaadjes
  • 1 bosje fijngehakte peterselie,
  • 1 bosje fijngehakte kervel
  • 1 bosje fijngehakte munt
  • 50 gram fijngehakte blanke amandelen
  • 50 gram fijnverkruimelde feta of geitenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Meng 6 fijngehakte salieblaadjes met 1/2 bosje fijngehakte peterselie, 1/2 bosje fijngehakte kervel en 1/2 bosje fijngehakte munt. Schep er 50 gram fijngehakte blanke amandelen en 50 gram fijnverkruimelde feta of geitenkaas door. Meng er 1 à 2 eetlepels olijfolie door tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 4 dagen in een afgesloten pot in de koelkast.

Voedingswaarde

eiwit
20 g
koolhydraten
9 g
vet
59 g
Kcal
655