Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tuinkruidenpesto

Tuinkruidenpesto

Tuinkruidenpesto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 6 fijngehakte salieblaadjes
  • 1 bosje fijngehakte peterselie,
  • 1 bosje fijngehakte kervel
  • 1 bosje fijngehakte munt
  • 50 gram fijngehakte blanke amandelen
  • 50 gram fijnverkruimelde feta of geitenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Meng 6 fijngehakte salieblaadjes met 1/2 bosje fijngehakte peterselie, 1/2 bosje fijngehakte kervel en 1/2 bosje fijngehakte munt. Schep er 50 gram fijngehakte blanke amandelen en 50 gram fijnverkruimelde feta of geitenkaas door. Meng er 1 à 2 eetlepels olijfolie door tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 4 dagen in een afgesloten pot in de koelkast.

Voedingswaarde

eiwit
20 g
koolhydraten
9 g
vet
59 g
Kcal
655