1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tuinkruidenpesto

Tuinkruidenpesto

Tuinkruidenpesto product foto
  • Ingredienten:

  • 6 fijngehakte salieblaadjes
  • 1 bosje fijngehakte peterselie,
  • 1 bosje fijngehakte kervel
  • 1 bosje fijngehakte munt
  • 50 gram fijngehakte blanke amandelen
  • 50 gram fijnverkruimelde feta of geitenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Meng 6 fijngehakte salieblaadjes met 1/2 bosje fijngehakte peterselie, 1/2 bosje fijngehakte kervel en 1/2 bosje fijngehakte munt. Schep er 50 gram fijngehakte blanke amandelen en 50 gram fijnverkruimelde feta of geitenkaas door. Meng er 1 à 2 eetlepels olijfolie door tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 4 dagen in een afgesloten pot in de koelkast.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 20 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 59 g
  • Kcal
  • 655
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie