1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tuttifrutti met kaneelroom

Tuttifrutti met kaneelroom

Tuttifrutti met kaneelroom product foto
  • Ingredienten:

  • 150 ml witte wijn
  • 400 g tuttifrutti
  • voor de kaneelroom:
  • 200 ml slagroom (Melkan)
  • 1 theel. kaneelpoeder
Voorbereiden
Verwarm de wijn zonder te koken en wel hierin de tuttifrutti 15 minuten.
Bereiden
Klop de slagroom met de kaneelpoeder lobbig en serveer de kaneelroom in een bakje bij de tuttifrutti.
Variatie
Neem in plaats van slagroom Griekse yoghurt.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 60 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 440
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie