Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Uienburgers

Uienburgers

Uienburgers product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g half-om-half gehakt
  • 50-60 g broodkruim
  • 3 sjalotjes, fijngehakt
  • 1 eetl. mosterd
  • 1 eetl. worcestershiresaus
  • 1 eetl. tomatenketchup
  • zout
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct
  • handje rucola of fijne bladsla
  • 1 rode ui, in smalle ringen
Bereiden
Meng het gehakt met broodkruim, sjalotjes, mosterd, worcestershiresaus, ketchup en zout. Vorm er vier stevige hamburgers van. Bak ze 5-6 minuten per kant in het bakproduct. Serveer ze op een pluk rucola en met de uiringen erbovenop.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
1 g
vet
1 g
Kcal
1