In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Uienburgers

Uienburgers

Uienburgers product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g half-om-half gehakt
  • 50-60 g broodkruim
  • 3 sjalotjes, fijngehakt
  • 1 eetl. mosterd
  • 1 eetl. worcestershiresaus
  • 1 eetl. tomatenketchup
  • zout
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct
  • handje rucola of fijne bladsla
  • 1 rode ui, in smalle ringen
Bereiden
Meng het gehakt met broodkruim, sjalotjes, mosterd, worcestershiresaus, ketchup en zout. Vorm er vier stevige hamburgers van. Bak ze 5-6 minuten per kant in het bakproduct. Serveer ze op een pluk rucola en met de uiringen erbovenop.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
1 g
vet
1 g
Kcal
1