1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vanille-chocolade panna cotta

Vanille-chocolade panna cotta

Vanille-chocolade panna cotta product foto
  • Ingredienten:

  • voor de chocoladelaag:
  • 1 blaadje gelatine
  • 250 milliliter slagroom
  • 150 gram hazelnootpasta
  • voor de vanillelaag:
  • 1 blaadje gelatine
  • 120 milliliter slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
Bereiden
Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water. Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door. Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room. Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast. Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta. Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 180 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 25 g
  • vet
  • 58 g
  • Kcal
  • 660
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie