1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vanillepannenkoeken

Vanillepannenkoeken

Vanillepannenkoeken product foto
Bereiden
Splits 4 eieren. Meng 150 gram bloem, 2 eetlepels poedersuiker, 1 eetlepel custardpoeder en een snufje zout. Meng de eidooiers met 3 eetlepels vanilleyoghurt (Melkan), 1 theelepel geraspte citroenschil en 375 ml melk (Melkan). Giet dit mengsel in gedeelten bij de bloem en mix tot een glad beslag. Laat dit beslag afgedekt 15 minuten rusten. Klop de eiwitten met 1 theelepel citroensap stijf en spatel deze door het beslag. Schep per pannenkoek 2-3 eetlepels beslag in hete boter of olie en bak de pannenkoek 2 minuten per kant.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 41 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 340
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie