1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Varkensworstrolletjes met parmaham en salie product foto
  • Ingredienten:

  • 4 grote plakken parmaham of andere rauwe ham
  • 8 blaadje salie of basilicum
  • 4 varkens- of kalfssaucijzen
  • 2 eetlepel olie of vloeibaar bakproduct
  • 100 milliliter witte droge wijn
Bereiden
Leg de plakken ham op het werkblad en leg 2 blaadjes salie in het midden. Rol de saucijzen hierin en bestrooi het rolletje met peper. Verwarm de olie en bak de rolletjes rondom bruin. Blus af met de wijn en laat op lage stand in circa 15 minuten gaar stoven. Draai de rolletjes een paar keer om. Lekker met pasta en broccoli of roergebakken spinazie.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 36 g
  • Kcal
  • 450
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie