Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Varkensworstrolletjes met parmaham en salie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 grote plakken parmaham of andere rauwe ham
  • 8 blaadje salie of basilicum
  • 4 varkens- of kalfssaucijzen
  • 2 eetlepel olie of vloeibaar bakproduct
  • 100 milliliter witte droge wijn
Bereiden
Leg de plakken ham op het werkblad en leg 2 blaadjes salie in het midden. Rol de saucijzen hierin en bestrooi het rolletje met peper. Verwarm de olie en bak de rolletjes rondom bruin. Blus af met de wijn en laat op lage stand in circa 15 minuten gaar stoven. Draai de rolletjes een paar keer om. Lekker met pasta en broccoli of roergebakken spinazie.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
2 g
vet
36 g
Kcal
450