Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegawrap met geitenkaas en kruidensla

Vegawrap met geitenkaas en kruidensla

Vegawrap met geitenkaas en kruidensla product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 50 g walnoten
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 50 ml kookroom
  • versgemalen peper
  • 6 gedroogde vijgen of dadels, in stukjes gesneden
  • 1 appel, geschild en in stukjes
  • 1 eetl. citroensap
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. chilisaus
  • 1 pluk gemengde bladsla, rucola en kervel
  • 2 wraps/tortilla's, kant-en-klaar ∅ Ø 25 cm
Bereiden
Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Hak de helft van de noten. Meng de geitenkaas met de room, peper, vijgen of dadels en de gehakte noten. Besprenkel de appel met de helft van het citroensap. Meng olijfolie, de rest van het citroensap en de chilisaus en schep dit door de gemengde sla. Verwarm de tortilla's in een droge hete koekenpan of afgedekt 20 seconden op 800 Watt in de magnetron. Verdeel het geitenkaasmengsel erover. Leg daarop de kruidensla met appel en noten. Rol de tortilla tot een wrap en snijd deze eventueel schuin door.

Voedingswaarde

eiwit
20 g
koolhydraten
58 g
vet
47 g
Kcal
733