Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegawrap

Vegawrap

Vegawrap product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g geschrapte worteltjes
  • 75 g cashewnoten
  • 4 eetl. magere yoghurt (Melkan)
  • 4 eetl. currysaus
  • 50 g blanke rozijnen
  • 4 tortilla’s ø 25 cm (kant-en-klaar)
  • 75 g gesneden ijsbergsla, in reepjes
  • 50 g geraspte belegen kaas (30+)
Voorbereiden
Rasp de worteltjes grof of snijd ze in superdunne lucifertjes. Rooster de noten in een droge hete koekenpan goudbruin. Meng de yoghurt met de currysaus. Schep de rozijnen en noten door de wortelrasp.
Bereiden
Verwarm de tortilla’s in een droge hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden. Vouw elke tortilla in een puntvormig zakje. Schep er wat ijsbergsla en wortelmengsel in. Verdeel er een eet­lepel saus over. Strooi de geraspte kaas erop en serveer de saus die over is er apart bij. Zet de wraps in een glas.
Variatie
In plaats van currysaus is hotketchup ook heel lekker.

Voedingswaarde

eiwit
13 g
koolhydraten
53 g
vet
18 g
Kcal
430