1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vegawrap

Vegawrap

Vegawrap product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g geschrapte worteltjes
  • 75 g cashewnoten
  • 4 eetl. magere yoghurt (Melkan)
  • 4 eetl. currysaus
  • 50 g blanke rozijnen
  • 4 tortilla’s ø 25 cm (kant-en-klaar)
  • 75 g gesneden ijsbergsla, in reepjes
  • 50 g geraspte belegen kaas (30+)
Voorbereiden
Rasp de worteltjes grof of snijd ze in superdunne lucifertjes. Rooster de noten in een droge hete koekenpan goudbruin. Meng de yoghurt met de currysaus. Schep de rozijnen en noten door de wortelrasp.
Bereiden
Verwarm de tortilla’s in een droge hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden. Vouw elke tortilla in een puntvormig zakje. Schep er wat ijsbergsla en wortelmengsel in. Verdeel er een eet­lepel saus over. Strooi de geraspte kaas erop en serveer de saus die over is er apart bij. Zet de wraps in een glas.
Variatie
In plaats van currysaus is hotketchup ook heel lekker.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 53 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 430
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie