1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Venkelchutney met koriander

Venkelchutney met koriander

Venkelchutney met koriander product foto
  • Ingredienten:

  • 1 grote of 2 kleine venkelknollen
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 eetl. boter
  • 1 lente-/bosui, in ringetjes
  • 1 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
  • 5 gedroogde tomaten op olie, fijngesneden
  • zout
  • versgemalen peper
  • jampot met deksel
Voorbereiden
Verwijder zo nodig de buitenste bladeren van de venkel en snijd de venkel in blokjes van 1 cm.
Bereiden
Verhit de olie en smoor hierin de venkel 4-5 minuten. Meng de gesmoorde venkel met de rest van de ingrediënten en laat dit afkoelen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de chutney in de jampot of een schaaltje.4 porties
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 120
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie