Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 gram gehalveerde droge vijgen
  • 150 gram gedroogde abrikozen
  • 200 milliliter sinaasappelsap
  • 1 theelepel sinaasappelrasp
  • 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 vleugje versgemalen zwarte peper
Bereiden
Verwarm 150 gram gehalveerde gedroogde vijgen en 150 gram gedroogde abrikozen in 200 ml sinaasappelsap met 1 theelepel sinaasappelrasp en 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn (of 1/2 theelepel gedroogd) zonder te koken. Schep na het wellen 1 eetlepel honing en een vleugje versgemalen zwarte peper erdoor.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
50 g
vet
0 g
Kcal
240