1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn product foto
  • Ingredienten:

  • 150 gram gehalveerde droge vijgen
  • 150 gram gedroogde abrikozen
  • 200 milliliter sinaasappelsap
  • 1 theelepel sinaasappelrasp
  • 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 vleugje versgemalen zwarte peper
Bereiden
Verwarm 150 gram gehalveerde gedroogde vijgen en 150 gram gedroogde abrikozen in 200 ml sinaasappelsap met 1 theelepel sinaasappelrasp en 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn (of 1/2 theelepel gedroogd) zonder te koken. Schep na het wellen 1 eetlepel honing en een vleugje versgemalen zwarte peper erdoor.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 50 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 240
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie