Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vinaigrette van kersenbier

Vinaigrette van kersenbier

Vinaigrette van kersenbier product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepels kersenbier
  • 1 eetlepel (frambozen)azijn
  • 1 theelepel mosterd
  • drupje honing
  • 4 eetlepels walnotenolie
Bereiden
Roer het kersenbier met de azijn, mosterd en honing goed los. Klop de olie er geleidelijk door tot een gladde vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper.

Voedingswaarde

koolhydraten
1 g
vet
9 g
Kcal
90