Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vis voor kids

Vis voor kids

Vis voor kids product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 600 g witte vis, verse pangasiusfilet of kabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2-3 bananen, in plakjes
  • 200 ml crème fraîche (Melkan)
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • 2-3 eetl. mangochutney
  • ovenschaal, ingevet
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de vis­filets droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper.
Bereiden
Leg de visfilets op de bodem van de ovenschaal. Spreid de plakjes banaan uit over de visfilets. Roer de crème fraîche, kerrie en mangochutney door elkaar. Verdeel deze saus over de visfilets. Zet de ovenschaal 15-20 minuten (afhankelijk van de dikte van de visfilets) in het midden van de oven. Garneer eventueel met cherrytomaten.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
19 g
vet
20 g
Kcal
380