1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visbouillon met Hollandse garnalen

Visbouillon met Hollandse garnalen

Visbouillon met Hollandse garnalen product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 theel. gedroogde tijmblaadjes
  • 1 stengel bleekselderij, in dunne plakjes
  • 1 teentje knoflook
  • mespuntje saffraan
  • 1 liter visbouillon van 2 tabletten
  • 150 g Hollandse garnalen
  • enkele blaadjes bleekselderijgroen, gewassen en fijngehak
Bereiden
Verwarm de olie, fruit de sjalot een paar minuten en voeg de tijm, bleekselderij, knoflook ensaffraan toe. Fruit alles nog een paar minuten aan en giet dan de bouillon erbij. Laat aan de kook komen. Spoel de garnalen af en verdeel ze over 4 soepborden. Giet de kokende bouillon erover en bestrooi met wat bleekselderijgroen.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 85
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie