Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visburger met wortelvermicelli

Visburger met wortelvermicelli

Visburger met wortelvermicelli product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetl. rozijnen
  • 75 g geraspte wortel of worteljulienne (kant-en-klaar)
  • 2 eetl. sinaasappelsap
  • 1 eetl. halvanaise of yoghurt
  • 1/2 theel. honing
  • 1 eetl. arachideolie of zonnebloemolie
  • 2 vissticks (Vismarine)
  • 1 Italiaanse bol of meergranenbol
  • 1 cherry-/kerstomaat
  • 1 spiesje
Bereiden
Schep de rozijnen door de wortel. Meng sinaasappelsap, halvanaise en honing. Spatel dit door de wortel. Verhit de olie en bak hierin de vissticks goudbruin in 4-5 minuten. Halveer het brood. Verdeel over één helft de wortelsalade, leg de vissticks erop en dek af met het kapje. Rijg de tomaat aan de spies en steek deze door de burger.
Variatie
- Vervang vissticks door kant-en-klare kibbeling.- Neem in plaats van rozijnen halve blauwe druiven.

Voedingswaarde

eiwit
16 g
koolhydraten
64 g
vet
26 g
Kcal
550