1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visburger met wortelvermicelli

Visburger met wortelvermicelli

Visburger met wortelvermicelli product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. rozijnen
  • 75 g geraspte wortel of worteljulienne (kant-en-klaar)
  • 2 eetl. sinaasappelsap
  • 1 eetl. halvanaise of yoghurt
  • 1/2 theel. honing
  • 1 eetl. arachideolie of zonnebloemolie
  • 2 vissticks (Vismarine)
  • 1 Italiaanse bol of meergranenbol
  • 1 cherry-/kerstomaat
  • 1 spiesje
Bereiden
Schep de rozijnen door de wortel. Meng sinaasappelsap, halvanaise en honing. Spatel dit door de wortel. Verhit de olie en bak hierin de vissticks goudbruin in 4-5 minuten. Halveer het brood. Verdeel over één helft de wortelsalade, leg de vissticks erop en dek af met het kapje. Rijg de tomaat aan de spies en steek deze door de burger.
Variatie
- Vervang vissticks door kant-en-klare kibbeling.- Neem in plaats van rozijnen halve blauwe druiven.
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 16 g
  • koolhydraten
  • 64 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 550
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie