1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visburgers met Chunky Burger Saus

Visburgers met Chunky Burger Saus

Visburgers met Chunky Burger Saus product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram kabeljauwfilet
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 grote rode ui, in ringen
  • 150 gram wortel, in dunne reepjes (julienne)
  • 2 eetlepels Calvé Slasaus Naturel
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 75 gram gemengde sla
  • 4 eetlepels Calvé Chunky Burger Saus
Bereiden
Maal de helft van de kabeljauw met de peterselie en het paneermeel fijn in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rest van de kabeljauw in blokjes van circa 0,5 cm. Meng de blokjes met de gehakte kabeljauw en vorm hiervan 4 burgers. Gril de burgers in circa 5 minuten gaar. Meng intussen de ui met de wortel en de slasaus. Gril de broodjes kort en beleg ze met de sla. Verdeel de Chunky Burger Saus erover, leg de vis- burger erop en maak af met de wortel-uisalade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 33 g
  • vet
  • 5 g
  • Kcal
  • 265
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie