Visburgers met citroenpasta - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visburgers met citroenpasta

Visburgers met citroenpasta

Visburgers met citroenpasta product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 gram witvisfilet (kabeljauw, koolvis, tilapia), ontdooid
  • 1 ei losgeklopt
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels bloem
  • 500 gram waspeen
  • 1 citroen schoongeboend
  • 400 gram spaghetti
  • 3 eetlepels olijf- of arachideolie
  • 1 bosje lente-/bosui in ringen
Bereiden
Dep de visfilets droog en snijd ze grof. Meng de visstukjes met het ei, de mosterd, bloem, zout en peper. Vorm er burgers van en zet ze even in de koelkast. Kook de waspeen in circa 15 minuten beetgaar. Rasp 1 theelepel schil van de citroen en pers de vrucht uit. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de visburgers in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de pan. Voeg citroenrasp en -sap toe aan het bakvet. Schep de helft van de bosui en de spaghetti erdoor. Serveer de pasta met de visburgers en wortel. Bestrooi met de rest van de bosui.

Voedingswaarde

eiwit
39 g
koolhydraten
86 g
vet
15 g
Kcal
650