1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Viscurry met zoete aardappel

Viscurry met zoete aardappel

Viscurry met zoete aardappel product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetlepels olie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 eetlepels rode (Thaise) currypasta
  • 2 paprika\\\'s (groen en rood), in stukken
  • 3 zoete aardappels, geschild en in blokjes
  • 1 blikje kokosmelk
  • 400 gram zalm of makreel, in gelijke stukken
  • rasp en sap van 1/2 limoen
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de currypasta, paprika en zoete aardappel toe en roerbak kort mee. Giet de kokosmelk, limoensap en -rasp erbij en breng langzaam aan de kook. Leg de stukken vis in de saus en stoof met het deksel op de pan in circa 10 minuten gaar. Breng eventueel verder op smaak met zout en wat limoensap. Lekker met geroerbakte spinazie en witte rijst.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 23 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 47 g
  • Kcal
  • 615
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie