Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Viscurry met zoete aardappel

Viscurry met zoete aardappel

Viscurry met zoete aardappel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepels olie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 eetlepels rode (Thaise) currypasta
  • 2 paprika\\\'s (groen en rood), in stukken
  • 3 zoete aardappels, geschild en in blokjes
  • 1 blikje kokosmelk
  • 400 gram zalm of makreel, in gelijke stukken
  • rasp en sap van 1/2 limoen
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de currypasta, paprika en zoete aardappel toe en roerbak kort mee. Giet de kokosmelk, limoensap en -rasp erbij en breng langzaam aan de kook. Leg de stukken vis in de saus en stoof met het deksel op de pan in circa 10 minuten gaar. Breng eventueel verder op smaak met zout en wat limoensap. Lekker met geroerbakte spinazie en witte rijst.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
22 g
vet
47 g
Kcal
615