1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt

Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt

Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram visfilet Bordelaise (Vismarine)
  • 200 gram diepvriesdoperwten
  • 250 gram diepvriestuinbonen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 citroenen
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel gehakte munt (vers of diepvries)
  • blaadjes munt voor garnering
Voorbereiden
Bereid de visfilet Bordelaise volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de dop-erwten en tuinbonen in weinig water met zout in 6-7 minuten beetgaar. Boen de citroenen schoon. Rasp van één citroen het geel van de schil en pers de vrucht. Snijd de andere citroen in partjes.
Bereiden
Meng citroenrasp, -sap, olijfolie, gehakte munt en zout en peper tot een dressing. Giet de groenten af en spoel er koud water over. Schep ze daarna door de dressing. Serveer de salade gegarneerd met blaadjes munt en partjes citroen bij de visfilet.
Variatie
Lekker met aardappelpuree.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 17 g
  • koolhydraten
  • 16 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie