Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt

Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt

Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 gram visfilet Bordelaise (Vismarine)
  • 200 gram diepvriesdoperwten
  • 250 gram diepvriestuinbonen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 citroenen
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel gehakte munt (vers of diepvries)
  • blaadjes munt voor garnering
Voorbereiden
Bereid de visfilet Bordelaise volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de dop-erwten en tuinbonen in weinig water met zout in 6-7 minuten beetgaar. Boen de citroenen schoon. Rasp van één citroen het geel van de schil en pers de vrucht. Snijd de andere citroen in partjes.
Bereiden
Meng citroenrasp, -sap, olijfolie, gehakte munt en zout en peper tot een dressing. Giet de groenten af en spoel er koud water over. Schep ze daarna door de dressing. Serveer de salade gegarneerd met blaadjes munt en partjes citroen bij de visfilet.
Variatie
Lekker met aardappelpuree.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
16 g
vet
14 g
Kcal
260