Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visfritters met limoen en kokosdip

Visfritters met limoen en kokosdip

Visfritters met limoen en kokosdip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel bloem
  • 100 milliliter mineraalwater met koolzuur
  • rasp en sap van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 400 gram visfilet (vismarine)
  • 100 milliliter arachide- of zonnebloemolie
  • voor de dip:
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel thaise rodecurrypasta potje
  • 1 eetlepel limoensap
Bereiden
Roer de bloem met het mineraalwater goed door tot een glad mengsel. Roer er limoensap, -rasp en rode peper door en laat even staan. Snijd de visfilet in dunne repen en bestrooi ze met wat zout. Roer het bloemmengsel nog even goed door en schep de visreepjes erdoor. Verwarm de olie in een wok. Frituur de visreepjes in porties snel bruin en houd ze eventueel warm in de oven. Roer de kokosmelk met de currypasta en limoensap door en serveer de dip in een kommetje bij de visfritters.

Voedingswaarde

eiwit
19 g
koolhydraten
5 g
vet
18 g
Kcal
265