1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visminestrone met tuinkruiden

Visminestrone met tuinkruiden

Visminestrone met tuinkruiden product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g gemengde witvisfilets (tilapia, koolvis, kabeljauw)
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 eetl. gehakte verse tijm
  • 1 wortel, in plakjes
  • 2 stengels bleekselderij, in boogjes
  • 3 eetl. tomatenpuree
  • 1 l visbouillon
  • 75 g pastaschelpjes
  • 1 eetl. gehakte verse bladselderij of basilicum
Bereiden
Snijd de visfilet in repen of blokjes. Meng deze met 2 eetlepels olijfolie, knoflook en tijm en laat dit even intrekken. Verhit de rest van de olijfolie in een soep pan en bak de wortel en bleekselderij 3 minuten. Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 minuut. Voeg de bouillon, pastaschelpjes en vis toe en kook zachtjes 10 minuten.Roer de bladselderij door de soep. Serveer met ciabattabrood en eventueel wat olijfolie.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 17 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 290
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie