Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 gesnipperde sjalotjes
  • 30 gr boter
  • 100 ml visbouillon
  • 100 ml witte wijn
  • 100 ml kookroom
  • 100 gr (Hollandse) garnalen
  • 150 gr reepjes gerookte zalmfilet
  • 2 lente-/bosuitjes
Bereiden
Fruit 2 gesnipperde sjalotjes in 30 gram boter. Roer 30 gram bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen. Giet al roerend 100 ml visbouillon en 100 ml witte wijn erbij en roer tot een gladde saus. Roer er 100 ml kookroom door en breng op smaak met zout en peper. Meng er 100 gram (Hollandse) garnalen, 150 gram reepjes gerookte zalmfilet en 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes gesneden, door. Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.

Voedingswaarde

eiwit
15 g
koolhydraten
9 g
vet
16 g
Kcal
255