1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen product foto
  • Ingredienten:

  • 2 gesnipperde sjalotjes
  • 30 gr boter
  • 100 ml visbouillon
  • 100 ml witte wijn
  • 100 ml kookroom
  • 100 gr (Hollandse) garnalen
  • 150 gr reepjes gerookte zalmfilet
  • 2 lente-/bosuitjes
Bereiden
Fruit 2 gesnipperde sjalotjes in 30 gram boter. Roer 30 gram bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen. Giet al roerend 100 ml visbouillon en 100 ml witte wijn erbij en roer tot een gladde saus. Roer er 100 ml kookroom door en breng op smaak met zout en peper. Meng er 100 gram (Hollandse) garnalen, 150 gram reepjes gerookte zalmfilet en 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes gesneden, door. Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 15 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 255
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie