Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visrolletjes met lentegroenten in parmaham

Visrolletjes met lentegroenten in parmaham

Visrolletjes met lentegroenten in parmaham product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 gram peultjes, afgehaald
  • 1 eetlepel olie
  • 1 komkommer, in dunne reepjes
  • 2 bosjes lente-/bosui, in stukken
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 4 pangafilets, ontdooid
  • 200 gram parmaham, serranoham of andere rauwe ham
  • 1 citroen, in kwarten
  • 8 takjes tijm
  • ovenschaal, ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180oC. Halveer de peultjes eventueel in de lengte. Verhit de olie en roerbak hierin de peultjes, komkommer en bosui. Voeg de kruiden toe. Halveer de visfilets in de lengte. Leg onderaan een stapeltje groente en rol de vis op. Wikkel de plakken parmaham eromheen en leg de visrolletjes in de ovenschaal. Leg de citroen en takjes tijm ertussen. Bak de visrolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar. Knijp de warme citroen uit boven de vis. Lekker met gele rijst.

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
6 g
vet
11 g
Kcal
255