Visrolletjes met pancetta - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visrolletjes met pancetta

Visrolletjes met pancetta

Visrolletjes met pancetta product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 tilapiafilets, diepvries (ontdooid)
  • zout en versgemalen peper
  • 2 eetl. bloem
  • 2 puntpaprika’s
  • 1 eetl. olijfolie
  • 200 g pancetta of ontbijtspekplakjes
  • 1⁄2 bosje basilicum
  • 50 g boter
  • 100 ml witte wijn
Bereiden
Dep de vis aan beide kanten goed droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Wentel ze door de bloem en schud goed af. Schil de paprika’s met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in lange repen.Verwarm de olijfolie en bak de paprikarepen op middelhoge stand circa 5 minuten om en om. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg op elke visfilet een paar repen paprika en rol de filets op. Leg steeds 3 plakjes pancetta bij elkaar en leg hierop een paar blaadjes basilicum. Leg hierop een visrolletje en vouw de pancetta eromheen. Leg de rolletjes in een ovenschaaltje en verdeel de boter enwijn erlangs. Bak de rolletjes in circa 20 minuten gaar en knapperig.

Voedingswaarde

eiwit
27 g
koolhydraten
7 g
vet
32 g
Kcal
450