Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visstick met notenboter

Visstick met notenboter

Visstick met notenboter product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 75 gram pecannoten of walnoten
  • 75 gram boter
  • 3 eetlepel citroensap
  • tabasco of worcestershiresaus
  • 250 gram kabeljauwfilet (Vismarine)
  • peper en zout
Voorbereiden
Maal van 75 gram pecannoten of walnoten de helft fijn en hak de andere helft grof. Meng 75 gram boter met 1 eetlepel citroensap, enkele druppels tabasco of worcestershiresaus en de gemalen en gehakte noten. Vorm er in vershoudfolie een rolletje van en leg dit even in de diepvries of koelkast. Laat 250 gram kabeljauwfilet (Vismarine) ontdooien en snijd de vis in blokjes. Dep ze droog met keukenpapier, sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en bestrooi de visblokjes met zout en peper. Rijg de visblokjes aan kleine prikkers.
Bereiden
Verhit een klontje boter of een beetje vloeibaar bakproduct in het pannetje en bak de vissticks rondom in 3-4 minuten gaar. Serveer met een plakje notenboter erop.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
1 g
vet
19 g
Kcal
240