1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vissticks met tuinbonen en kerriepuree

Vissticks met tuinbonen en kerriepuree

Vissticks met tuinbonen en kerriepuree product foto
  • Ingredienten:

  • 1 kg kruimig kokende aardappels, geschild, in blokjes
  • zout
  • 200 g magere gerookte spekblokjes
  • 600 g tuinbonen (diepvries)
  • 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd
  • 2 eetl. olijfolie of zonnebloemolie
  • 12 vissticks (diepvries)
  • 50 ml melk (Melkan)
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • klontje boter
  • versgemalen peper
Voorbereiden
Kook de aardappels met zout in 10-12 minuten gaar.
Bereiden
Bak de spekblokjes krokant in een droge hete pan. Stoof de tuinbonen samen met de tijm, de spekblokjes en het spekvet zachtjes met deksel gedurende 10-12 minuten. Verhit de olie en bak hierin de vissticks goudbruin. Stamp intussen de aardappels met melk, kerriepoeder, boter en peper tot een luchtige puree. Serveer deze met de vissticks en tuinbonen.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie