1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vissticks op roerbak van groene kool

Vissticks op roerbak van groene kool

Vissticks op roerbak van groene kool product foto
  • Ingredienten:

  • 5 eetl. arachide- of zonnebloemolie
  • 600 g vissticks (Vismarine)
  • 600 g groene kool, in smalle reepjes
  • 1 theel. kerriepoeder
  • 2 eetl. citroensap
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. gehakte peterselie
  • aluminiumfolie
Bereiden
Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de vissticks 3-4 minuten per kant. Houd ze even warm onder aluminiumfolie. Verwarm de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de koolreepjes met kerriepoeder 8-10 minuten. Voeg citroensap, zout en peper toe. Serveer de vissticks op de kool en strooi er de peterselie over.
Variatie
Lekker met aardappelpuree gemengd met wat peterselie.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 445
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie