1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

Visstoofpot met gember, komijn en rode peper product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 3 teentje knoflook gesnipperd
  • 1 rode of groene peper zonder draadjes, gesnipperd
  • 2 theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel komijnzaadjes of poeder (djinten)
  • 1 visbouillonblokje
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 600 gram visfilet naar keuze (vismarine)
Bereiden
Verwarm de olie op middelhoge stand en fruit hierin de ui, knoflook, peper, gember en komijn een paar minuten, maar laat niet verkleuren. Los het halve bouillonblokje op in 200 ml kokend water. Giet dit samen met de kokosmelk in de pan en laat aan de kook komen. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met zout. Leg ze in de saus en laat in 5 minuten gaar stoven. Serveer met brood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 275
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie