Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Vruchtenwraps met citrusijs en perzikkwark

Vruchtenwraps met citrusijs en perzikkwark

Vruchtenwraps met citrusijs en perzikkwark product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • voor het citrusijs:
  • 1/2 l vanilleroomijs
  • 2 theel. geraspte citroenschil
  • 2 eetl. sinaasappellikeur
  • voor de vruchtenwraps:
  • 4 pannenkoeken (kant-en-klaar Daily Chef)
  • 2 kiwi's, geschild en in plakjes
  • 1 mango, geschild en in blokjes
  • 1 appel, geschild en in blokjes
  • 450 g vruchtenkwark perzik (Melkan), losgeklopt 12 kleine glazen
  • aluminiumfolie
Voorbereiden
Laat het ijs iets zachter worden en meng er dan de geraspte citroenschil met sinaasappellikeur door. Zet het ijs weer in de diepvries.
Bereiden
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de diverse vruchten. Vouw één pannenkoek dubbel en vorm er een hoorntje van. Houd dit in de hand en schep er wat fruit in. Vouw om de punt een stukje aluminiumfolie en zet het in een glaasje. Vul 4 andere glazen met de kwark en de resterende glazen met bollen citroenijs. Serveer per persoon 3 glaasjes op een groot bord.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
84 g
vet
24 g
Kcal
615