Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Warme punch

Warme punch

Warme punch product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 7 deciliter water
  • 1 sinaasappel schoongeboend, in plakken
  • 3 theezakjes (earl grey)
  • 3 eetlepel honing of 100 g lichtbruine basterdsuiker
  • 500 milliliter appelsap
  • 6 kaneelstokjes
Bereiden
Breng het water met de plakjes sinaasappel aan de kook. Voeg de theezakjes toe en laat 4 minuten trekken. Verwijder de theezakjes. Voeg honing, appelsap en 2 kaneelstokjes toe en verwarm 10 minuten tegen de kook aan. Giet de warme punch in glazen en geef er een kaneelstokje als roerstaafje bij. Lekker met een gevulde koek.Voor 4 glazen

Voedingswaarde

eiwit
0 g
koolhydraten
24 g
vet
0 g
Kcal
100