1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Warme punch

Warme punch

Warme punch product foto
  • Ingredienten:

  • 7 deciliter water
  • 1 sinaasappel schoongeboend, in plakken
  • 3 theezakjes (earl grey)
  • 3 eetlepel honing of 100 g lichtbruine basterdsuiker
  • 500 milliliter appelsap
  • 6 kaneelstokjes
Bereiden
Breng het water met de plakjes sinaasappel aan de kook. Voeg de theezakjes toe en laat 4 minuten trekken. Verwijder de theezakjes. Voeg honing, appelsap en 2 kaneelstokjes toe en verwarm 10 minuten tegen de kook aan. Giet de warme punch in glazen en geef er een kaneelstokje als roerstaafje bij. Lekker met een gevulde koek.Voor 4 glazen
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 100
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie