Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Watermeloen- fetahapjes

Watermeloen- fetahapjes

Watermeloen- fetahapjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel pompoenpitten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 200 gram watermeloen, in stukjes
  • 150 gram feta
  • 8 (kalamata)olijven zonder pit, fijngehakt
  • sap van 1 citroen
  • 8 dessertlepels
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180oC. Schep de pompoenpitten met 2 eetlepels olie om op een bakplaat. Rooster in de oven in circa 8 minuten goudbruin en laat afkoelen. Verwijder eventueel de zwarte pitjes van de watermeloen. Leg de lepels op een groot bord en schep op elke lepel 1-2 stukjes watermeloen. Verkruimel de feta erover. Bestrooi met de olijven en pompoenpitten. Besprenkel met de rest van de olie en het citroensap.