Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wentelteefje-sterren

Wentelteefje-sterren

Wentelteefje-sterren product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 12-16 sneetjes brood zonder korst (wit, maïs, rozijnen of suikerbrood)
  • 3 eieren
  • 150 ml melk (Melkan)
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct
  • poedersuiker naar smaak
  • uitsteekvorm ster of kerstboom
Bereiden
Steek het brood uit in de gewenste vorm. Klop de eieren met de melk en kaneelpoeder los in een wijde schaal. Verwarm een grote koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm de oven op 75°C om de wentelteefjes straks warm te houden. Bestrijk de pan steeds met een kwastje met vloeibaar bakproduct. Doop de broodvormpjes om en om in het eierbeslag en bak ze aan beide kanten goudbruin. Leg ze op een schaal en houd warm in de oven tot de laatste broodvormpjes gebakken zijn. Bestrooi de wentelteefsterren voor het serveren met poedersuiker.

Voedingswaarde

eiwit
15 g
koolhydraten
50 g
vet
13 g
Kcal
385