Wentelteefjes met een oosters tintje - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wentelteefjes met een oosters tintje

Wentelteefjes met een oosters tintje

Wentelteefjes met een oosters tintje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 sneetjes oudbakken wit brood
  • 2 eieren
  • 250 ml melk (Melkan)
  • 75 g boter
  • 2 eetl. suiker
  • 2 theel. kaneelpoeder
  • 4 eetl. geraspte kokos
  • 1 banaan of 3 gemberbolletjes, in plakjes
Voorbereiden
Snijd eventueel de korsten van het brood zodat de sneetjes vierkant zijn. Kluts de eieren in een diep bord. Giet de melk erbij en meng goed.
Bereiden
Verwarm een klontje boter in een koekenpan. Haal één sneetje door het eimengsel en laat aan beide zijden het mengsel opzuigen. Laat even uitlekken boven het bord. Leg de boterham in de koekenpan en bestrooi met wat suiker en kaneel. Draai de boterham na 1 minuut om en bak ook de andere kant goudbruin. Bestrooi deze kant met geraspte kokos. Leg op een bord en serveer met de schijfjes banaan of gember. Herhaal dit met de andere boterhammen.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
35 g
vet
29 g
Kcal
445