In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Witlofrolletjes met katenspek

Witlofrolletjes met katenspek

Witlofrolletjes met katenspek product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 4 stronkjes witlof in water met zout in 10 minuten beetgaar. Giet af, laat uitlekken en iets afkoelen. Snijd de stronkjes in de lengte door. Leg op de snijzijde van 4 helften een plakje mosterdkaas of belegen kaas. Leg de andere helften erop. Wikkel rond ieder witlofstronkje 2 plakjes katenspek. Zet het witlof naast elkaar in een ovenschaal en zet deze 20 minuten in het midden van de oven.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
4 g
vet
9 g
Kcal
130