Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Witlofrolletjes met katenspek

Witlofrolletjes met katenspek

Witlofrolletjes met katenspek product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 4 stronkjes witlof in water met zout in 10 minuten beetgaar. Giet af, laat uitlekken en iets afkoelen. Snijd de stronkjes in de lengte door. Leg op de snijzijde van 4 helften een plakje mosterdkaas of belegen kaas. Leg de andere helften erop. Wikkel rond ieder witlofstronkje 2 plakjes katenspek. Zet het witlof naast elkaar in een ovenschaal en zet deze 20 minuten in het midden van de oven.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
4 g
vet
9 g
Kcal
130