1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Witlofrolletjes met katenspek

Witlofrolletjes met katenspek

Witlofrolletjes met katenspek product foto
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 4 stronkjes witlof in water met zout in 10 minuten beetgaar. Giet af, laat uitlekken en iets afkoelen. Snijd de stronkjes in de lengte door. Leg op de snijzijde van 4 helften een plakje mosterdkaas of belegen kaas. Leg de andere helften erop. Wikkel rond ieder witlofstronkje 2 plakjes katenspek. Zet het witlof naast elkaar in een ovenschaal en zet deze 20 minuten in het midden van de oven.
Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 130
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie