Witte wijn-saffraansaus - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Witte wijn-saffraansaus

Witte wijn-saffraansaus

Witte wijn-saffraansaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Laat een buisje saffraan weken in 200 ml witte wijn. Fruit een gesnipperde ui in wat boter glazig en blus af met de wijn. Laat voor de helft inkoken en giet hier 200 ml visfond en 200 ml kookroom bij. Laat dit op een middelhoge stand een paar minuten zachtjes koken. Zeef de saus en breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
16 g
vet
40 g
Kcal
600