1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wokmie met biefstuk, gember en oestersaus

Wokmie met biefstuk, gember en oestersaus

Wokmie met biefstuk, gember en oestersaus product foto
Bereiden
Bereid 250 gram wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit 1 cm verse gember, geschild en geraspt, en 2 teentjes knoflook, in plakjes, 1 minuut op een lage stand. Dep 250 gram biefstuk, in dunne repen, goed droog met keukenpapier en roerbak 1/2 minuut mee op een hoge stand. Voeg 1 eetlepel ketjap manis en 2-3 eetlepels oestersaus toe en schep de mie, 100 gram taugé en 1/2 komkommer, in dunne reepjes, erdoor. Roerbak nog 1 minuut. Bestrooi met koriander en 20 gram grof gehakte ongezouten cashewnoten. Serveer direct.
Variatie
Vervang de wokmie eventueel door bami.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 20 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 290
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie