1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Worstenbroodjes product foto
  • Ingredienten:

  • 4 rundersaucijzen
  • 1 blikje croissantdeeg voor 6 grote croissants
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 2 bosuitjes in ringetjes
  • 1 ei losgeklopt
Bereiden
Blancheer de saucijzen 5 minuten in een laagje kokend water. Laat ze afkoelen en drogen op keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het deeg in vier gelijke stukken, besmeer deze met een beetje mosterd en bestrooi met de bosui. Leg op elk stuk deeg een worstje en rol het deeg eromheen. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk ze met een beetje ei. Bak de worstenbroodjes in circa 10 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 465
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie