Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Worstenbroodjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 rundersaucijzen
  • 1 blikje croissantdeeg voor 6 grote croissants
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 2 bosuitjes in ringetjes
  • 1 ei losgeklopt
Bereiden
Blancheer de saucijzen 5 minuten in een laagje kokend water. Laat ze afkoelen en drogen op keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het deeg in vier gelijke stukken, besmeer deze met een beetje mosterd en bestrooi met de bosui. Leg op elk stuk deeg een worstje en rol het deeg eromheen. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk ze met een beetje ei. Bak de worstenbroodjes in circa 10 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
26 g
vet
25 g
Kcal
465