1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wrap met romige tomaat en roze garnalen

Wrap met romige tomaat en roze garnalen

Wrap met romige tomaat en roze garnalen product foto
  • Ingredienten:

  • 4 rijpe trostomaten
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • 2 eetl. verse koriander, fijngehakt
  • 125 ml zure room (Melkan)
  • zout
  • versgemalen peper
  • snuf chilipeper
  • 4 middelgrote bloemtortilla’s
  • 4 mooie blaadjes ijsbergsla
  • 200 g roze garnalen (Vismarine)
Bereiden
Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Vermeng de tomaten met de knoflook, bosui, koriander en zure room en breng op smaak met zout en chilipeper. Verwarm de tortilla’s in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla. Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.
Variatie
U kunt ook pitabroodjes of pizza beleggen met deze topping.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 16 g
  • koolhydraten
  • 38 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 320
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie