Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 tortillawraps (25 cm Ø)
  • 4 eetlepel pindakaas
  • 4 eetlepel chilisaus
  • 12 plakken rosbief (vleeswaren)
  • 75 gram gemengde bladsla
  • 1 winterwortel, geschrapt en geraspt
  • 2 sinaasappels, geschild, in kleine stukjes
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 2 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepel olijfolie
Bereiden
Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden. Bestrijk de tortilla’s met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel. Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden. Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.

Voedingswaarde

eiwit
16 g
koolhydraten
35 g
vet
21 g
Kcal
415