1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa product foto
  • Ingredienten:

  • 4 tortillawraps (25 cm Ø)
  • 4 eetlepel pindakaas
  • 4 eetlepel chilisaus
  • 12 plakken rosbief (vleeswaren)
  • 75 gram gemengde bladsla
  • 1 winterwortel, geschrapt en geraspt
  • 2 sinaasappels, geschild, in kleine stukjes
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 2 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepel olijfolie
Bereiden
Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden. Bestrijk de tortilla’s met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel. Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden. Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 16 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 415
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie