1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. olijfolie + extra om te bestrijken
  • mespunt chilipeper
  • 1 theel. paprikapoeder
  • zout
  • 300 g biefstuk
  • 4 grote wraptortilla’s
  • 50 g rucola
  • 1 rijpe avocado, in dunne plakken
Voorbereiden
Vermeng de olie met chilipeper, paprikapoeder en zout en wentel hier de biefstuk in. Laat een half uur marineren.
Bereiden
Gril de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in circa 3 minuten per kant en snijd het vlees in brede repen. Bestrijk de tortilla’s met olie en leg ze ook op het barbecuerooster. Gril ze aan beide kanten bruin en knapperig. Verdeel de biefstuk over de tortilla’s, bestrooi met de rucola en verdeel de plakjes avocado erover.+ 30 minuten marineren
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 43 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 380
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie