1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Yoghurtsaus

Yoghurtsaus

Yoghurtsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 500 milliliter Griekse yoghurt
  • 1 theelepel gyroskruiden
  • 1/2 bosje munt fijngehakt
  • 1/2 bosje peterselie fijngehakt
  • 1 theelepel geraspte citroenschil
  • 2 teentjes knoflook geperst
Bereiden
Roer de yoghurt met alle kruiden, citroenschil en knoflook goed door en breng op smaak met zout en peper. Laat minimaal 1 uur op smaak komen. Serveer bij gegrild vlees of vis.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 70 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 50 g
  • Kcal
  • 625
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie