Zabaglione allo rosato - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zabaglione allo rosato

Zabaglione allo rosato

Zabaglione allo rosato product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eidooiers
  • 3 eetl. suiker
  • 100 ml rosato (bijv. Raboso Rosato Frizzante)
  • bitterkoekjes of lange vingers ter garnering
Bereiden
Klop in een metalen of glazen kom de eidooiers met de suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water. Het water mag de kom niet raken. Blijf met de mixer circa 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse. Giet deze in hoge glazen en serveer met de koekjes.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
23 g
vet
12 g
Kcal
245