Zalm ceviche - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm ceviche

Zalm ceviche

Zalm ceviche product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g verse zalmfilet
  • 2 limoenen (sap)
  • 1 eetl. geraspte gemberwortel
  • 2 lente-/bosuitjes, fijngehakt
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. gehakte dille
  • vershoudfolie
Voorbereiden
Snijd de zalm in heel dunne plakjes en leg deze op een platte schaal. Meng het limoensap met de gemberwortel en bosuitjes en giet dit over de zalm. Maal er wat zout en peper over en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal een uur in de koelkast marineren.
Bereiden
Verdeel de plakjes zalm over kleine bordjes en garneer met gehakte dille.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
1 g
vet
8 g
Kcal
115