Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm met dilledressing

Zalm met dilledressing

Zalm met dilledressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetlepel vers citroensap
  • 1 theelepel scherpe mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 bosje dille, fijngehakt
  • 1 bosje bieslook, fijngehakt
  • 4 moten zalmfilet met vel
  • aluminiumfolie
Voorbereiden
Klop citroensap, mosterd, honing en olie goed door elkaar en roer de gehakte kruiden erdoor. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Bereiden
Wrijf de zalm in met wat zout en versgemalen pe- per en rooster op een ingevet barbecuerooster of een stuk aluminiumfolie op de velkant tot half gaar. Draai om en rooster nog 2 minuten door. Schep op borden en lepel er wat dressing over. Lekker met een couscoussalade of gepofte aardappel.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
2 g
vet
25 g
Kcal
340