1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalm met dilledressing

Zalm met dilledressing

Zalm met dilledressing product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetlepel vers citroensap
  • 1 theelepel scherpe mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 bosje dille, fijngehakt
  • 1 bosje bieslook, fijngehakt
  • 4 moten zalmfilet met vel
  • aluminiumfolie
Voorbereiden
Klop citroensap, mosterd, honing en olie goed door elkaar en roer de gehakte kruiden erdoor. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Bereiden
Wrijf de zalm in met wat zout en versgemalen pe- per en rooster op een ingevet barbecuerooster of een stuk aluminiumfolie op de velkant tot half gaar. Draai om en rooster nog 2 minuten door. Schep op borden en lepel er wat dressing over. Lekker met een couscoussalade of gepofte aardappel.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 340
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie