Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmbonbons

Zalmbonbons

Zalmbonbons product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Snijd 200 gram gerookte zalmplakken in 18 vierkante stukken en leg op elk stuk een dessertlepel ricotta. Vouw de zalm over de vullingen en leg ze met de gevouwen kant naar onder op een canapé. Oprollen kan ook. Garneer met een takje dille.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
4 g
vet
3 g
Kcal
55