1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmcocktail met cognacsaus

Zalmcocktail met cognacsaus

Zalmcocktail met cognacsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blikje (213 gram) John West Rode Zalm, uitgelekt en losgemaakt
  • 1 handje veldsla
  • 2 eieren, hard gekookt en in kwarten
  • 1 komkommer, in dunne plakjes
  • 1 tomaat, in kleine blokjes
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes
  • voor de cognacsaus:
  • 1 eetlepel cognac
  • 1 eetlepel slagroom
  • 3 eetlepels mayonaise
  • snuf paprikapoeder
Bereiden
Roer alle ingrediënten voor de cognacsaus door elkaar. Vul 4 glazen met de zalm, veldsla, ei, komkommer, tomaat en paprika. Schep tussendoor steeds een beetje cognacsaus tussen de laagjes.
Variatie
Vervang de Rode Zalm door een blikje John West Roze Zalm.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 185
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie