Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmcocktail met cognacsaus

Zalmcocktail met cognacsaus

Zalmcocktail met cognacsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blikje (213 gram) John West Rode Zalm, uitgelekt en losgemaakt
  • 1 handje veldsla
  • 2 eieren, hard gekookt en in kwarten
  • 1 komkommer, in dunne plakjes
  • 1 tomaat, in kleine blokjes
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes
  • voor de cognacsaus:
  • 1 eetlepel cognac
  • 1 eetlepel slagroom
  • 3 eetlepels mayonaise
  • snuf paprikapoeder
Bereiden
Roer alle ingrediënten voor de cognacsaus door elkaar. Vul 4 glazen met de zalm, veldsla, ei, komkommer, tomaat en paprika. Schep tussendoor steeds een beetje cognacsaus tussen de laagjes.
Variatie
Vervang de Rode Zalm door een blikje John West Roze Zalm.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
3 g
vet
12 g
Kcal
185