1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmcrostini met citroen-dillecrème

Zalmcrostini met citroen-dillecrème

Zalmcrostini met citroen-dillecrème product foto
  • Ingredienten:

  • 1 klein stokbrood of ciabattabrood
  • olijfolie
  • 1 citroen
  • 200 ml crème fraîche (Melkan)
  • 1 eetl. gehakte verse dille
  • 200 g gerookte zalm (Vismarine)
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. kappertjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het brood in schuine plakken. Bestrijk ze aan beide kanten met olijfolie. Leg het brood naast elkaar op de bakplaat en rooster het 8-10 minuten in de oven. Boen de citroen schoon, rasp 1 theelepel van de schil. Gebruik de rest van de citroen als garnering. Meng crème fraîche met citroenrasp en een deel van de dille. Bestrijk de broodplakken met de citroen-dillecrème. Verdeel de zalm erover, maal een beetje peper over de zalm en garneer met kappertjes, citroen en dille.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 35 g
  • koolhydraten
  • 55 g
  • vet
  • 61 g
  • Kcal
  • 920
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie