In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmpakketjes

Zalmpakketjes

Zalmpakketjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 2 eieren hard. Laat ze afkoelen en pel ze. Laat 10 vellen filodeeg ontdooien. Leg er 4 naast elkaar en bestrijk ze met gesmolten boter. Leg hierop weer een vel deeg en bestrijk deze ook met boter. Snijd de laatste 2 vellen doormidden en verdeel deze over de 4 porties. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd 250 gram zalmfilet in 4 gelijke stukken en dep ze goed droog. Bestrooi met zout en peper. Leg de stukken zalm in het midden van de vellen. Leg op elk stuk vis een takje dille en leg hierop 1/2 ei met de bolle kant omhoog. Vouw het deeg om de vis heen en leg de pakketjes op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk ze met boter en bestrooi met wat zout. Bak de zalmpakketjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.