1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmrolletjes gevuld met verse kruiden

Zalmrolletjes gevuld met verse kruiden

Zalmrolletjes gevuld met verse kruiden product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g zalm (Vismarine koelvers)
  • 2 eetl. citroensap
  • versgemalen peper
  • 1 theel. extra vergine olijfolie
  • 1 eetl. gehakte dille
  • 1 eetl. gehakte basilicum
  • 2 eetl. gehakte bieslook
  • 8 kleine blaadjes kropsla
  • 125 ml zure room (Melkan)
  • cocktailprikkers
Voorbereiden
Verdeel de zalm in 8 plakken en leg ze op een snijplank. Besprenkel ze met wat druppels citroensap en maal er wat peper over. Druppel wat olijfolie over de kruiden.
Bereiden
Leg op elke plak zalm een blaadje sla en verdeel hierover de verse kruiden. Rol de plakjes losjes op en steek ze vast met een cocktailprikker. Leg op elk bord twee rolletjes en serveer met een beetje zure room en partjes citroen.
Variatie
Neem in plaats van zalm heilbotfilet of forelfilet.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 180
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie